Over het programma


Het programma ‘De Huiskamer…’ wordt gemaakt door de Lokale Eilandelijk Videogroep (L.E.V.), deze groep geheel bestaat uit vrijwilligers.

Op dinsdagavond, in de even weken worden steeds 2 afleveringen opgenomen.

Het team bestaat uit:
Andrea Stribos (presentatie), Anrik Boskers (Geluid), Erik Stam (Regie), Fred Warbroek (Camera), Marlies van Adrighem (presentatie),, Mike Osseweijer (camera), Trudy Blanken (Redactie) en Wim Stam (Camera, editing en website).

Voor de opnamen van twee afleveringen wordt steeds, in Ons Dorpshuis, Korte Weegje 14 in Nieuwe-Tonge, de set opgebouwd met licht, microfoons en ontvangers, camera’s, bekabeling, mixers voor beeld en geluid en de computers om de beelden vast te leggen.
Het programma wordt live opgenomen en achteraf door de eindredacteur eventueel gecorrigeerd en aangevuld met eerder op locatie opgenomen beelden en vastgelegd voor vertoning op onze site en uitzending op televisie.

De opnameruimte wordt belangeloos beschikbaar gesteld door de Stichting Ons Dorpshuis.

Televisie
Voor uitzending op televisie worden de opnamen door de videogroep ter bedchikking gesteld van de Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee.

HELP!
‘De Huiskamer…’ is een klein team en we verwelkomen graag vrijwilligers, die willen helpen met redactie-, camera-, geluid- of videowerk, of catering en opvang van gasten tijdens de opname-avonden.